Move for Change

© Alexander Evtimov-Shamancheto

Музотанц класове

 

Muzotanz Students

В Музотанц класовете ще имате възможност да практикувате различни съвременни танцови техники, да опознаете по-добре възможностите на тялото си и да се научите да си партнирате с други танцуващи тела. Класовете създават пространство за изследване и забавление, но не само… Те са място за среща на участниците с техния личен танц – огледало на собствените им емоции, чувства и преживявания.

За нас съвременният танц е не просто съвкупност от движенчески техники, той е начин на мислене. Той развива чувствителност на възприятията, задълбочава комуникацията със собствените ни тела и подобрява отношението ни към тях. Дава възможност за друг тип усещане и (о)познаване на тялото, свързване със себе си и с другия.

Класовете за любители на Танцова компания Музотанц потапят участниците в амалгама от земна техника, импровизация, контакт, партнъринг, хореография, ролеви игри, групови танцови и театрални задачи, както и движенчески, и медитативни практики, вдъхновени от някои бойни изкуства.

Регулярни класове: 

Освен регулярни класове два пъти седмично, Музотанц периодично организира уъркшопи, интензивни танцови лагери и танцови семинари с терапевтична насоченост.

Последвайте ни тук, за да научавате първи кога са следващите ни събития! 

Ново!

My Inner Dance Workshop – 2 пъти месечно

 Muzotanz Pro Series 

Танцова компания Музотанц е активен участник в процесите на развитие на независимата танцова сцена в България. 

Компанията планира да инициира уъркшопи и регулярни класове за професионалисти, които имат нужда да поддържат формата си, искат да обменят артистичен опит със свои колеги или носят любопитство към обогатяване на танцовата си техника с нови подходи и инструменти. 

Stay tuned… 

Последвайте ни тук, за да научавате първи кога са следващите ни събития!